Я стану...

Я стану землею, зрівняю дороги,
Я кожен твій крок відчуватиму серцем.
І силу землі я вкладу в твої ноги:
Нехай тобі легко по всесвіту йдеться.

Я стану повітрям, щоб тебе відчути,
Тебе обіймати завжди і усюди.
Я подихом стану з тобою щоб бути,
На тебе дивитись я день і ніч буду.

Я стану водою, щоб з самого ранку
Тобі надавати енергію хвилі,
Щоб дощ або сніг чи роса на світанку
Тобі не завадили, не зупинили.

Я променем стану щоб тебе зігріти,
Вночі підіймуся і стану зірками.
Я стану коханням, я буду любити,
Кохати безмежно, безглуздо, віками...


Рецензии
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.