Доля чи в чн сть?
Для інших, твоїх або рідних людей.
Їм це не потрібно, для щастя, для твого
Існує у світі багато статей.
Але не доступні нікому, ніколи
Ніхто не візьме і не зможе знайти
Навіщо над нами знущатися, Доле ?
Чому не доходимо ми до мети ?
Спостерігає за нами,
Сміється, лякає.
То Доля, чи Вічність
Усім заправляє ?
Тобі посміхнулась на тиждень, на два,
Чекай неприємностей, все почалося,
Ти маєш лише що хотів, а вона
Тобі допоможе, бажання збулося.
Втримати не легко, ти сам розумієш,
Її одурити вдавалось не всім,
Тимбільше такого робити не вмієш,
А спроба - не смерть, опирайся усім.
Спостерігає за нами,
Сміється, лякає.
То Доля, чи Вічність
Усім заправляє ?
Свидетельство о публикации №102011600057