Вогонь
Поряд з нами існує, спробуй, відшукай.
Не бійся чипляти бурхливу уяву,
Готуй своє тіло на дивну забаву.
Можливо, помреш в боротьбі за права,
Старайся зібрати потрібні слова
В єдиний рядок, тільки крапки над "і"
Розставити важко: не дві і не три,
Їх тисячі сотен, їх надто багато,
В руках доведеться вогонь потримати.
Тоді мертвий погляд впізнає її,
Країну-ІДЕЮ, загублену в сні,
Побачити посмішку, легку неначе
Карпацького вітру порив десь заплаче
Надія, якої не було ніколи,
Літає над нами як птахи, соколи...
Свидетельство о публикации №102011500697