Сльоза

Палючим метеором
Скотилася сльоза
І з кришталевим звоном
Розбилася вона.
Осколки розлетілись
Краплинами роси
Й розсипались мов перли,
Немов прозорі сни.
Золототіле сонце
Промінчик посилає,
І ось на цих осколках
Вже зайчик скаче-грає.
Не плач більше, не треба,
Сумний цей самоцвіт,
Давайте усміхнемось,
А сліз хай зникне й слід.


Рецензии
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.