Happy New Year!

Midnight star
Not so far..
Midnight song..
Sorry my feelings are strong

Midnight kiss..
Let’s shining and smile, please!
This Midnight Song for YOU !
Sorry my feelings are blue..

Happy New Year ! Happy New Year !
You hear me… you near
Happy New Year! Happy New Year!
Please stay with me.. stay here…

Happy New Year! Happy New Year!
Don’t try remember.. just hear
Happy New Year! Happy New Year!
Please stay forever near !
11:24 PM 31/12/2001


Рецензии