НША ТИ
у вікно
пробачити всі миті
все одно
не пам’ятаєш а я знаю
це кіно
нема де кажеш раю
все одно
усе одно...
зазирнути б тобі в душу
де сліди
викида мої на сушу
вже іти
немає сенсу понад схід
і нащо йти
ти врешті мій є власний плід
ідеш то йди
ідеш то йди...
на берегах твоїх долонь
помрію я
на площині земних осонь
повірю я
що ще жива твоя любов
що ти моя
прости мені наївність знов
помрію я
повірю я...
і на поверхні моїх снів
є тільки ти
все гасиш сонце темних днів
і не знайти
моїх там місяця й зірок
бо інша ти
володарка сумних думок
то лише ти
вже інша ти...
Свидетельство о публикации №101122700140