ДЛЯ ТЕБЕ

Степи дізнались вже давно,
Що в мене зовсім не було
Життя до Тебе.

Сумує час, за миттю мить
Без сенсу гається, біжить,
Бо він без Тебе.

Ховається десь тяжке лихо,
Коли шумлять у нічку тиху
Гаї про Тебе.

Заглянувши у очі милі,
Зірву на темнім небосхилі
Зорю для Тебе,

І напишу там: “я люблю”,
Поставлю крапку і згорю,
Згорю за Тебе...


Рецензии