Моя укран я

Моя Укранія
В степах,
Де колоситься буйне жито.
В просторах, оком непокритих,
На тих горбах
Укранія моя.

Моя Укранія,
Де ріки
Сплітають в коси свої хвилі.
Де верби опускають милі
Додолу віти,
Укранія моя.

Моя Укранія
В гаях,
Що подих вітру їх голубить.
Де сонячне ся світло губить
На тих стежках,
Укранія моя.

Моя Укранія
В весні
Потоками бурхливої води
Згубилась. Де вишневії сади
Такі рясні,
Укранія моя.

Моя Укранія,
Де квіти
Тремтять від дотику бджоли.
Де місяць темної пори
Закоханим ласкаво світить,
Укранія моя.

Моя Укранія,
Де мати
Буденність тиху стереже.
Де рута з м'ятою росте
У тої хати,
Укранія моя.
 
Моя Укранія,
Куди
Думками буду повертати,
Про неї завше пам’ятати,
Про неї, в світі лиш одну,
Укранію мою.


Рецензии