Самота

Скажи, ти бачив колись самоту?
Зовсім одну...
Чорну бридку самоту.
Ти знаєш, я дививсь їй у вічі.
Одного разу, а то й двічі.
Зелені гарні має вічі.
Уяви, вона торкнулася мене рукою.
Тільки одною.
Не дозволив другою.
Віриш, вона цілувала мене у вуста.
Може раз, може два.
Сині пошерхлі холодні вуста.
Чуєш, як причаїлась вона за дверима.
Отруйними очима
Вже й на тебе споглядає нині.
Ти не бачив, як вона спокушає,
Ніби грає.
Ліжком глибоким своїм спокушає.
Ти не знаєш, як вона умовляє.
Й пригортає.
Сирою землею вкриває.
Ти не маєш уяви, як вбиває вона,
Її немирська ліпота.
Смертельно прекрасна і ніжна вона...


Рецензии