Kochanie desperatne

Powiedџ ty mnie
O, piкknoњж nocna,
Jak serce twк
Zwyciкїyж moїna,
Bo jestem ja u desperacji,
Juї bez nadziei na kontacjк.
Jestem twym jкcem,
Tw№ kochania.
Ty wіaњcieњ sercem.
Bez wahania
Jab woliaі їycie swк oddaж,
By codzieс tobie ogli№daж.
A ty do mnie jesteњ bajduїa,
Jak krzyga zimna i twarda.
Nie mogк wierzyж, їe nie zd№їк
Sfaliowaж twojego corda.


Рецензии