Too lonely to be alone

 Music’s breakin’ thru' black glass of being dead,
 Music’s making him feeling not so sad,
 Every day , every night, right – in every light
 You might find him attractive but he died !
 Music’s hovering over every tombstone,
 Music’s ringin’ around him so strong.
 He’s too lonely too lonely - like a clone
 He’s too lonely too lonely to be alone .
 She’s been singin’ with angeles , oh , paradise !
 Burnin’ anguish beneath her – ain’t surprise.
 Every sun , every morning lights her face ,
 You might've seen her around – she gently paced .
 She’s been flyin’ with angeles all day long ,
 Seeing something romantic in tombstones ,
 She’s too lonely , too lonely – like a clone
 She’s too lonely , too lonely to be alone !


Рецензии