Ос нь

Ідуть дощі, вже осінь надворі
І крапельки води на шибу осідають
Й прозорими сльозинками на склі
Тихенько й боляче сповзають.
___________І сіре небо сумує,
___________Водою землю поливa;
___________І сивий голуб не воркує –
___________Уже пройшла його пора.
Зчорніле листя під ногами,
Яке ніхто не прибирав
Мені шепне, як до безтями
Тебе колись я покохав.
___________Вже осінь...Надворі дощі, дощі
___________Краплинами води на шибу осідають
___________Й прозорими сльозинками по склі
___________Тихенько й боляче сповзають.


Рецензии
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.