Ночь

         Ты - любимая,
         Ты безжалостна,
         Ночь красивая,
         Звёзды пакостны
         Льют безнравственно
         Свет наивности,
         Как-то пьянственно,
         Жуть без живности.
         Ты забывшая,
         Не забытая,
         Только бывшая,
         Я - убитое,
         Непотребное
         И ненужное,
         Ты целебная,
         Ты радужная.
         Что-то пройдено,
         Что-то найдено,
         Сердце выжжено,-
         Чувства гадины,
              Мои...


Рецензии