Журавл
Летять й зажурено курличуть,
І плачуть в вишині ключі
Неначе весну знову кличуть.
Та час пройшов,весна минула,
Немов із повені вода,
І літо тепле промайнуло -
Тепер вже осені пора.
Жовтіє листя у лісах,
Змовкають сонячні луги,
Лиш журавлі у небесах,
І тихо-тихо навкруги.
Та не пройде багато часу,
Зима дихне і пролетить,
Прийде весна і журавлями
Природу знову оживить.
Свидетельство о публикации №101122300367