Desperado Beamer Rider

Today is the day
I gonna ride my beamer
Bavarian engines addict
Easy taker and fast speed dreamer
I’m drivin mad
My eyes open wide
I’m on my ride
It fills me with pride
‘Koz I’m drivin on hi
‘N my car is
My bolide, my impetus missile

Chorus:
I ride, yes I ride
‘N take in it pride
Fifty five* ... sixty six
Now it’s even one hundred oh nine**
Speed feels like somethin divine
Wow! I’m drivin on hi
Yes, it is really hi!
Gonna drive till I faint
Today gonna ride
‘Koz tomorrow, perhars, I will die

I’m drivin my auto
At one hundred oh five
I am desperado
Into madness I dive
My car is like bullet
My death is one step behind
Adrenaline gets me hi
Tastes like some bitter wine
Feels like somethin divine
Now I’m ridin
And tomorrow, perhaps, I will die


-------
* Miles per hour
**one hundred oh nine = 109


Рецензии