Bandolero-Cop

Chorus:
Man with a gun
Iz perfek’ly rite
Don’t even think
To start up a fite
U mazafucka
Gimme ya dinero
Don’t try to rezist
‘Koz I’m Cop-Bandolero

Ain’t it fun
To have a gun?

Some bad guyz
R beatin each otha’z face
I can’t allow
Such a disgrace
U R, guyz, wrong
U makin da mess
I gonna beat up
Shit outa ya ass

Chorus

Hey, mazafuckaz,
C’mon hit da ground
U don’t fuck up
When I’m walkin around
Shit! How it hurts!
Oh, don’t break my arm!
U R good guyz
I don’t mean any harm

Now U have a gun
 Now U R man rite
Pleaze, don’t kill me
In da shade of da nite
Don’t shoot me dead
Gimme back my sombrero
I ain’t anymore
Any Cop-Bandolero

Ain’t it fun
To have a gun?


Рецензии