Щаслив шою

Я
бачила тебе таким, яким хотіла,
про щось все мріяла, надією горіла,
кудись летіла і чогось чекала,
тобі б, напевне, все віддала;
створила те, про що давно вже мрію,
я думала – перехитрю Мессію,
і стану щасливішою на світі…


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.