Це усе, що маю...

В мене за душею – сонця копійчина,
щастя оберемок,  вереснева днина,
вітер бистрокрилий, неба синь блакитна,
золоте колосся, лісу оксамити.

Все моє багатство – твоє серце щире,
посмішка відкрита, що мені так мила,
ніжність і терпіння, очі твої сині
Це усе, що маю. Я багата нині!


Рецензии
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.