Head and Shoulders

 Дует  Котовського  i  Хpущьова .
         
             лупа-перхоть (укр.)


 Знали  ми , не  до  пуття,
 З "Head  and  Shoulders"-все життя.
 Ми  позбавились  лупи,
 Бо  вже  лисi ,  як  стовпи.


Рецензии