Alldays

                (ykp.)
               
                Вищuх  посланець  манер -
                "ALLDAYS  кондицiонер" .
                Поцiлунками  " взасос " ,
                Все  вбере , як  пилосос ,
                Й  на додаток , кожнiй  ледi ,
                Подаруе  запах  "GLEDI " .
                (Щоб  не  виказав , бодай ) ,
                Хоч  вiзьми , й  не  викидай .      


Рецензии