Як разом - то вже до к нця
Як сонце з небом разом - вічно
Тільки б не втратити вінця -
Не стать б коханню пересічним.
Не затуманити свій зір
Буденним віддаванням боргу,
Хай не прокинеться той звір,
Що посила Любов до моргу.
Що душить радість золоту
Що і дітей - лиш задля хисту,
Щасливим хай буде життя,
Кохання буде променистим!
Свидетельство о публикации №101112400365