Я чула птахи в дл тали
І обіцялись повернутись навесні.
Я чула, як вони співали
Востаннє пісні свої жалісні.
У тих піснях – повернення надія,
Хоч хтось із них не вернеться сюди.
У тих піснях – найпотаємна мрія:
Діждатися чеканої весни.
Птахи мої! Хоч я не відлітаю
До краю теплого у вирій з вами,
Я, як і ви, весни чекаю,
Веселими її зустріну я піснями!
Свидетельство о публикации №101112400348