Западенская на местном диалекте
У Петра на вборі,
Мотоцикіль попсувавсі
Й нумер у коморі.
Але ми взялись до діла,
Мотор прикрутили,
Всьо шо треба і не треба
Зварков приварили.
“Тепер,-каже Петро, -треба
Трохи віддихнути,
До Серафинець, до турків
На пивко махнути”
Сів петро за руль спереду,
А я собі ззаду,
Підтрутили трохи й першу
Забили з накату.
По дорозі за п‘єкь мінут-
Видко Серафинці,
Якраз до Штогрина доїхали
У другій годинці.
Мотоцикіль рве , як звір,
Люди сі шугают,
Раптом в центрі поліцман
Паличков махає.
Ми з Петром на мотоцикли
Пролекіли мимо,
А мільтон в свистульку дує,
Аж траскає слинов!
От уже і ресторан,
Пора вже ставати.
Стали, злізли і пішли
Пивко попивати.
Вібачєйте ні колєги,
Шо дальше не знаю,
Бо як віпив штири кварті –
Ніц не пам`їтаю.
Свидетельство о публикации №101112400333