Дитяча про кохання

Накотилася на землю
Нічка сизокрила
Повкладала людей спати
Й місяць засвітила.

Вся земля немов у казці,
Все позасинало,
І на небі голубім -
Чорне покривало.

Небо, темне і бездонне,
Розляглось над нами
Мерехтить воно ясними
Перлами – зірками

Сині  зорі, човник - місяць
Навівають  тії
Неповторні, незабутні
і чарівні мрії.

І коли душі погано,
Коли смуток гоню-
Впаде з неба синя зірка
Прямо у долоню

У такі секунди швидко
Загадай бажання,
І тоді в твоєму серці
Спалахне кохання.


Рецензии
На это произведение написано 7 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.