Золотаве листя
І лежить безцінним скарбом на землі.
Розквітають айстри. І від цвіту того
Розквітають квіти у твоїй душі.
Золотаве листя осінь дарувала:
Вже його потроху засипає сніг.
Та душі своєї листя золотаве
Ти, гляди, нікому не кидай до ніг.
Свидетельство о публикации №101112400227