Кра на казок чудес
Стишок еще юношеский, и , честное слово, тогда Есенина я еще не читал. Не обвините в подражании или плагиате.
Країна казок і чудес,
Країна ніжного кохання,
Де зорі сиплються з небес,
І де такі хмільні смеркання...
В солодкі твої володіння
Хотів би я ввійти ще раз,
Та в долі є своє веління-
Не той тепер уже є час.
Не прийде більше наше літо,
Не буде більше тих ночей,
А буде серце лиш боліти.
Згадавши блиск твоїх очей.
Стою один, навколо верби голі,
Сніг землю білим пухом покрива,
Моя країна осені й любові
Переді мною тихо двері зачиня...
Свидетельство о публикации №101112300783