Аз есмъ...

Азъ есмъ азбалделъ,
Азъ есмъ букибалделъ,
Азъ есмъ ведибалделъ,
Азъ есмъ глагольбалделъ,
Азъ есмъ добробалделъ,
Азъ есмъ естьбалделъ,
Азъ есмъ живетебалделъ,
Азъ есмъ зелобалделъ,
Азъ есмъ землябалделъ,
Азъ есмъ ижебалделъ,
Азъ есмъ ибалделъ,
Азъ есмъ какобалделъ,
Азъ есмъ людибалделъ,
Азъ есмъ мыслетебалделъ,
Азъ есмъ нашбалделъ,
Азъ  есмъ онбалделъ,
Азъ есмъ покойбалделъ,
Азъ есмъ рцыбалделъ,
Азъ есмъ словобалделъ,
Азъ есмъ твёрдобалделъ,
Азъ есмъ укбалделъ,
Азъ есмъ фертбалделъ,
Азъ есмъ хербалделъ,
Азъ есмъ отбалделъ,
Азъ есмъ цыбалделъ,
Азъ есмъ червьбалделъ,
Азъ есмъ шабалделъ,
Азъ есмъ щабалделъ,
Азъ есмъ ербалделъ,
Азъ есмъ ерыбалделъ,
Азъ есмъ ерьбалделъ,
Азъ есмъ ятьбалделъ,
Азъ есмъ юбалделъ,
Азъ есмъ идесятеричноебалделъ,
Азъ есмъ юсмалыйбалделъ,
Азъ есмъ юсбольшойбалделъ,
Азъ есмъ йотовыйюсмалыйбалделъ,
Азъ есмъ йотовыйюсбольшойбалделъ,
Азъ есмъ ксибалделъ,
Азъ есмъ псибалделъ,
Азъ есмъ фитабалделъ,
Азъ есмъ ижицабалделъ…

Азъ есмъ балделъ… 


Рецензии
Отныне и вовеки между Альфой и Омегой балдеть будешь , и не найдешь покоя даже в Чуйской долине.
АМИНЬ

Сергей Пестов   23.05.2002 19:48     Заявить о нарушении
Аминь...

Сам Ленников   25.05.2002 06:20   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.