День мого життя

Навіщо є в людині злість
Навіщо є в людині заздрість
Це все піде у небуття
Людина має свій стиль життя
І в кого більше співчуття
Той програє сьогодні

Сьогодні день мого життя
Він є яскравий і прозорий
Я розумію сенс життя
В моїй душі стає тепліше

Я просто хотів запитать
Чи можеш ти мені сказать
Любов моя мені пробач
Не злісь на мене, вибач…..

Що може так торкнути сніг
Що може розтопити кригу
Любов палаючих сердець
Так Швидко робить це сьогодні

Сьогодні день мого життя
Він є яскравий і прозрий
Я знов прийшов в нове життя
І знов тримаю твою руку…
Сьогодні день мого буття….
6 січня 2001


Рецензии