Mia floso de soleco

Mia floso de soleco, ne havas limojn
Sed ne por vi.
Simile al steloj de  juneco
Mi ne povas vidi vin. 

Mi kaj vi estas du bordoj
De ununura l’cxiel’
Via luloj kiel stormoj
Neniigas l’karnon

Nia filoj farigxis avoj.
Sulkojn gardas ili.
Arb’ de nia am’ forlasa
Transformigis en marcx’

Ne vizitu min tombejon
MI ne konas vin.
Mia floso de soleco
Sxtelis mian viv’.


Рецензии