Drip away little dreams
dripping liquescent
transcendency
little rivers of vivid blood
bleeding little dreams
little endings
briefly tempting little dreams
set free
drip away little dreams
melting elegant little jewels
fine little dreams
perfect finally
Свидетельство о публикации №101101400432