No-o-o!!!

ONCE AGAIN
I’LL SEE YOU IN A DREAM,
ONCE AGAIN
I’LL HAVE MY HOT ICE-CREAM,
ONCE AGAIN
I’LL TAKE MY GLORY MIGHT,
ONCE AGAIN
I’LL BE ALONE AT NIGHT.

NO MORE
BULLETS IN MY PLASTIC GUN,
NO MORE
STRUGGLES WITH MY LONG-TASTE GUM,
NO MORE
SEASONS IN THE YEAR AMONG,
NO MORE
REASONS TO COMPLETE THE SONG...


Рецензии
Я такое могу написать только на русском!!!
СУУУУУУУУУУУУУПЕРРРРРРРРРРР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Crazybuffy   20.10.2001     Заявить о нарушении