On my lap
compelling intuition
decisionless
and absolute
a granite fact
a consuming act
deliscious
fresh
and resolute
prescious wiggy
giggly faced
on my lap
faintly laced
weightlessly
while mr.tamburine man
plays a song for me
Свидетельство о публикации №101100300374