Time

Time is flowing slowly,
Time is running fast,
Time is what we live in
And time is inside us.
Everyone can feel it,
Nobody can see;
Time is what we can be
and what we cannot be.
Time"s a strangest substance,
Time"s a special thing.
Is time a line or river?
Or is it just a ring?
Time is flowing slowly,
Time is running fast,
Time is what we live in
And time is inside us.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.