Що ж тоб д вчинко гарна

Що ж тобі дівчинко гарна
До моєї долі?
Може скачешь ти як сарна
З мрією о волі?

Але думкі твої чисті,
Як небесний промінь,
І ти жиєшь в цьому місті,
Як в своєму домі!

Що насправді тобі треба?
Щастя? Ще не знаєшь.
Повертаєшься до неба
З тим, що в серце маєшь.
11.2.2000г.


Рецензии