e-mail Татьяны до Онэгiна перемова з кацапьского

Як? Ва-а! Тобi малюю!
Що ищо?
Прiходь, Онегiн! Я таке горюю!
У менi якiй-то кризiс, але що?
Молю! Обач, як хвiрост погорю я.
Не мiло менi сонiчко, ни сало.
Люблю, люблю! Иначе б не пiсала.
Це як горiлкою до смерти упiлась!
Почуй же, щче мого позору,
Я б не казала твому взору,
Як не бував на хуторе Тарас.
Вiн до менi повсюду скаче,
Я тут одна, тай вiн - побачив?
За що менi такая доля?
Ах, наче кушала я перцу!
Горiт-пылае мое серце,
Тону у огнi та валидолi.
Другiй? Та ни, я б не далась.
Я - уся твоя! Це вiля неба.
Погодь, тут ломится Тарас,
Пiйду, зазрю, що йому требо?

Чому Ви по сети, Linux?
Скорее ж Сами приезжайете!
Тарас вже соскучав по Вас,
Ми чахнем з ним на Вашем сайте.

                …

Качаю, страшно перечесть!
Злякалась уся, тай замираю.
Но жму негайно на  F6
(Чи що ищо?) i усе стираю.


Рецензии
Чуть не померла со смеху! Все понятно, хотя я не живу в Украине... :))) сдохнуть можно.

Алена Умецкая   08.09.2007 09:20     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.