Sonnet for my baby from D. Green
And tell me how it is
That such awe and beauty could exist
Within those ruby lips
Ah!These lips i need to kiss
and aftre kissing perhaps enjoy
The food and wine of love
And now those eyes the flash
and make my hearbeat pound
and after blinking every lash
reminds me of the joy i found
within her body and my soul
thoughts of no control
so tell me why this is
Она говорит\ о говорит опять\
Скажи же мне, как все возможно это,
Какая красота и трепетная страсть
Могли существовать в рубиновых устах
Ах, эти губы так хочется поцеловать
И после поцелуя насладиться
Едою и вином любви,
А эти вот глаза, они сверкают,
И заставляют сердце колотиться,
Когда ее глаза моргают , каждая ресница,
Напоминает мне о радости.которую нашел
В ее я теле и в своей душе,
Как мысли лихорадочны,
Скажи же мне, все это отчего?
Свидетельство о публикации №101080100165