What, s for all this

What,s for all this
this our love in vain
these all our kisses
were melted like
cold rain.
All our stuped
promisses
were so dull
and vague.
all opur empty
bonuses
were like these
dusty
gray
days.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.