Kanske...

Kanske kommer jag till himlen,
Kanske inte, vem vet det?
Kanske ser jag vackra дnglar,
Kanske jдvlar, ingen vet...
Kanske pratar jag med Goden,
Kanske hцr han дven mig...
Dд ska frеga jag om dцden -
Varfцr Han tog mig till sig...
Dе ska frдga jag om livet -
Varfцr vеra barna fцdas...
Jag ska lyssna efter svaret,
Men ska hцra ingenting -
Dцda kan ju inte hцra,
Inte se och inte kдnna,
De ligger bara...
Tysta... Dцda...
Och lever bara i vеr drцm...


Рецензии