На беларускай мове

Я не запрашаю цябе жыць,
Бо жыццё пакуль што не маё.
Iне буду я цябе журыць,
Тварам нагадаушы мумiё.
Адлiчу табе твае гады,
Хмарай чорнай зрэзаушы зямлю
I пакiну раз i назаужды,
Бо я бачу, – больш я не люблю.
Гэту кару з веку у век наноу,
Я нясу, як прыгаршчу зямлi.
У кахання горы вечароу
Скомканасцi, смутку i жальбы.


Рецензии
Добра.
Только название бы другое...
:) Привет из Минска,
нс

Наташа Саенко   15.05.2002 12:22     Заявить о нарушении