A tribute to Cocteau Twins
sama sa shedi ja
kha - a- aa la ppprraaa
sama sa maha
you Colonello,
Mandaretto,
Ubiquitous Etwas,
Milky millimeter, misty misconceptios,
bring, bring distal et proximal, rhombomer five
jiggly jive,
maximiximillimolli live,
sie hat kein" Bok, hogy vagyok,
prygposkok, locky the lock,
sama sama sa shedi je,
sama sama, trraa,
fasti jeah jeah poli stor
Свидетельство о публикации №101040300344