Time in a floor of year

Time in a floor of year love,
Time in a floor of year grief,
Time in a floor of year life,
Time in a floor of year as is a pity.
N.Pivchansky 2000
" Time in a floor of year … "

Раз в полгода любовь,
Раз в полгода печаль,
Раз в полгода жизнь,
Раз в полгода, как жаль.


Рецензии