Nova lingvo

Mi vidas novan lingvon;
Gxi estas, kvazaux sxiboleto.
Mi volas lerni la lingvon
Kaj parolos en Esperanton.
Kvazaux mi parolis gxi cxiam.
Kvazaux, kiam estis infanon,
Mi cxiam parolis en gxin.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.