Again!
Together, binding our lifes,
I"ve never made a crime,
My clear love has so big size!
And now...My heart is bored,
No feelings in in my dreams,
You threw me over,
Like a needless piece
I"m leaving this house,
This disappointed chance
To find my half, my spouse.
So...who will dump me else?
Свидетельство о публикации №100111400394