Старость

Не радіймо тому  і не лаємо
Зміни ці у нашому  у житті,
Тільки все частіше помічаємо
Ми ознаки й випадки оті.

Циніком вважайте чи то мрійником,
Навіть те, що Господе, прости -
Коли їде  «дівчина за викликом»
На автівці з номером 103.


Рецензии
Дякую! Добре написав. Бажаю здоров'я).

Светлана Пузина   26.08.2023 14:02     Заявить о нарушении