Улыбка

Коли все йде не зовсім, як повинно,
Болить душа,  не радує блакить,
А посміхнувсь – побачиш неодмінно –
Як посмішка у відповідь летить.

Неначе у надії підхопити…
Бо відповідь - ніяке ні кліше.
І це змогла, повірте, спричинити,
Як дзеркало, ця посмішка лише…

Щоб не було , продовжуйте всміхатись!
І я на цьому ствердженні стою …               
А ще  – у тебе може  закохатись
Хтось саме через посмішку твою.


Рецензии