Резюме

По резюме – як кажуть, без питань
Ви б нам  стовідсотково  підійшли
А я зазначу, Взяв би без вагать…
Шкода, що ви раніше не прийшли…

А може, секретарка в кабінет?
Що вам робити? Функцію свою?
Дзвінки, папери, кава… і міньєт…
Жартую, звістно… Кави я п’ю…


Рецензии