Два погляди

Все  наявне подекуди скрите -
Навіть сумнівів  тому не май.
І слова – Мої двері відкриті -
Ти наразі подвійно   сприймай.

Зараз без зауважень чи спору
Мною приклади навіть  наведені -
Одне діло - коли ти знадвору,
Зовсім інше – якщо ти всередині…


Рецензии