Ксюше с днем рождения 17 лет

Святкуєш День народження ти нині,
Онученоко любима,на чужині...
Між моїм серцем,Ксюшо,і тобою
Розлука,спровокована війною.

Я мрію,що побачу тебе знову,
Бажаю тобі щастя і любові.
Бажаю,щоб майбутнє було світлим,
Бажаю всього кращого у світи!

Тебе до серця ніжно пригортаю.
Люблю тебе!
І зустрічі чекаю.


Рецензии