Питання

Моє рідне Запоріжжя,
Як могло це статись?
На якому роздоріжжі
Не змогло  втриматись?

Свою долю упустити -
Щоб чогось заради
Добровільно допустити
Ворогів до влади...

Де держави годівниця -
Дружньо посідали
Нові постаті  та лиця...
Краще б їх не знали -

Тих, хто красти й не ховатись
Вііднайшли  нагоду...
Ще й  при тому називатись
Слугами народу.

Хоч нагадують по суті
Клоунаду з цирку,
Хіба можемо при скруті 
З них ліпити зірку,

Ні гріху ані провини
Зовсім не вбачати?
Бо - війна ... хіба повинні
Таких пробачати -

Ворогів чи мародерів?
Та яка різниця...
Шлях для шулерів - жонглерів -
Тільки до  в'язниці...


Рецензии