Небезпечнi крила

Ти показово вразив саме серце.
Всі навкруги від заздрощів мовчали,
А пошепки, немов щури, бряжчали
Та сперечались хто покине першим.

Стогнало Небо, Місяць був у шоці,
Коли з тобою гралися в коханців,
Мов божевільні всесвіту вигнанці
[Нормальні люди не на нашім боці].

Не вистачало діб, годин, сумління...
Я відчувала небезпечні крила,
Жагу пекельну та бісівську силу
Мого кохання . Але час прозріння
Так неминуче вибухнув віршами
В той день коли, пішов ти по-англійськи.
І ми вже не коханці, а чужинці:
Думками, поцілунками, тілами.

Ти тимчасово вразив струмом серце.
Поразкою скінчилось полювання.
Свідомо йшла душею на заклання.
Я - закохалась.
Ти - покинув першим.

13.01.2020р.


Рецензии
Ангелы сло'ва не скажут точнее...
Не устану восхищаться...

Игорь Жартовский   21.05.2023 12:32     Заявить о нарушении